ПО СЕ*С СКАНДАЛОТ старлетата Тијана веќе не е Ајфон: СЕГА Е ТИЈАНА ВЕСЛО!

Тијана Максимовиќ или Тијана Ајфон како што се нарекуваше самата во јавноста сега има нов прекар – Тијана Весло.  Старлетата … Продолжи со читање ПО СЕ*С СКАНДАЛОТ старлетата Тијана веќе не е Ајфон: СЕГА Е ТИЈАНА ВЕСЛО!