Тијана Максимовиќ или Тијана Ајфон како што се нарекуваше самата во јавноста сега има нов прекар – Тијана Весло. 

Старлетата заврши со лисици на рацете во големата акција Кристал и на товар и се става подведување и проституција, а е уапсена кај Бјелина кога со чамец се обидувала илегално да ја премине границата преку Дрина, и тоа заедно со уште три девојки кои ги носела на оргија. 

Токму заради ова Тијана  го добила прекарот Весло, а многумина се шегуваат на нејзина сметка и велат дека не знеле оти и веслањето е вклучено во најстариот занает на светот.