Маж починал во авион пред да полета на Меѓународниот аеродром Скопје. Починатиот патник тргнал на лет од Скопје за Цирих, но починал уште пред авионот да полета. Случајот бил веднаш пријавен, а причината поради која тетовецот починал дополнително ќе се утврдува.