Работна сабота во ЈП ПОЦ ?
Денеска вработените на ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар темелно ја исчистија монажната гаража во Капиштец и собраа десетици вреќи отпад. 
ЈП ПОЦ и понатаму ќе продолжи да се грижи за чистотата на јавните паркиралишта и за животната средина во која работи