Резултатите на пациентката која вечерва беше тестирана на корона вирус на Инфективната клиника во Скопје се негативни. Ја следиме ситуацијата, постапуваме согласно протоколите на Светска здравствена организација @WHO  и продолжуваме редовно да ја информираме јавноста, соопшти министерството за здравство предмалку.