Иако е ќерка на познат холивудски пар сепак животот бил суров кон неа. Румер Вилис, 32-годишната ќерка на актерите Брус Вилис и Деми Мур, конечно проговори за суровоста на своето прво сексуално искуство.

Таа откри дека во тоа време била тинејџерка и дека од денешна перспектива верува дека нејзината одлука не била вистинска, со оглед на тоа што го сторила тоа со многу постар маж.

Тоа денес е болна тема за неа, бидејќи сега гледа сосема поинаку на тој настан и како што вели иако не го спречила, сепак не рекла ни да, само едноставно дозволила да се случи и поради тоа не е горда на сето тоа.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Co-Pilot ? is such a backseat driver

A post shared by Rumer Willis (@rumerwillis) on

– Не бев малтретирана или силувана, но навистина не реков да. Не бев возбудена од тоа. Но, ниту јас не реков не. Само што дозволив да се случи, рече Румер и додаде дека после тоа, тој не и се ни јавил.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Retrograde is a Bitch . . Rest of the music is on my IGTV

A post shared by Rumer Willis (@rumerwillis) on