Некој би се срамел, додека таа се гордее

По веста дека глумицата Анѓелка Прпиќ и нејзиниот сопруг Дарио се разведуваат после девет години брак, во медиумите последните днови се појавиле информации дека за сето тоа е виновна старлетата Ава Карабариќ, која со тоа се гордее. Имено се шушка дека Ава Карабатиќ е причина која довела до распад на бракот на Анѓелка и Дарио и дека наводно старлетата со белгратскиот угостител имала афера.

– Да, вистина е. Тоа беше додека јас бев во врска, поточно 2017 година – кажал по овој повод кусо Ава Карабатиќ.

Засега ни Анѓелка ни Дарио не се огласуваат, со што се поставува прашање дали старлетата ја зборува вистината.

Инаку Ава Карабатиќ во изминатите години била честа гостинка во ресторан во центар на Белград чиј сопственик бил Дарио Прпиќ, со обзир на тоа дека живеела преку пат на објектот, скоро секој ден го посетувала овој ресторан а и… сопственикот!?