Реисот Сулејман Реџепи синоќа  во емисијата „Клик Плус“ на ТВ21 коментираше за скапиот часовник Ролекс.

Тој рече дека не го купи, туку дека му е подарок од еден Македонец.

„Не сум го купил часовникот, подарок ми е од еден Македонец. Не сакав да го земам, но ми рече дека ќе го скрши пред мене. Човекот е жив, може да го прашате ако сакате“, рече Реџепи.