На магистралниот пат Прилеп-Градско, во близина на бензинската пумпа на „Лук Оил“, во 15.15 часот се случила сообраќајна незгода, информираат од Авто-мото сојузот на Македонија.

Поради незгодата, сообраќајот се одвива наизменично со пропуштање по една сообраќајна лента за сите видови на возила.

извор: Makfax