Дел од корисниците од улица „Дижонска“ денеска ќе бидат без вода.

Како што соопшти ЈП „Водовод и канализација“-Скопје, прекинатото водоснабдување е поради уличен дефект на водоводна мрежа Ф 5/4 (Цола) на улица „Дижонска“ бр.30 населба Чаир, од 11:15 часот до завршување.

Поради уличен дефект на водоводна мрежа Ф 100mm на ул.1 број 45a Сопиште денеска прекинато водоснабдување ќе имат дел од корисниците од Сопиште од 12:30 часот до завршување.