Американецот Денис Браун одлучил на својата девојка да ` понуди брак, но сакал тој настан засекогаш да ѝ остане во сеќавање.

Наместо да клекне и да ја побара идната сопруга со (еден) прстен што ќе ја воодушеви, тој се одлучил дури за 6! Неговата девојка Атара Далас пред себе имала кутија во облик на срце со навистина голем избор.

View this post on Instagram

As a planner & designer, collaboration makes my heart sing. During this design process it was even more so near to my heart because I had full creative control of what designers, companies and individuals to collaborate with!!!!! More details showcasing their work to follow but please for now please give the below a round of applause!!!! Designer & Planner @themeit_inc Venue @penthouserw Photographer @natevealphotography Videographer @bricksgroup Props @soler_lina Florist @stgermainevents Makeup @mskalamazoo Hair @famouz_may Core Design Assistance @eventsbydetailedaffairs Drapery @justbydesign Linens @overthetoprentallinens Stationary @inkandelegance Glasswear & Flatwear @differentlookrentals @China & Acrylic Rentals @decoraeventrental Day of Assistance @iamteonnathompson @prettyface_by_kay Overall Assistant @xo.malikh Dress @windsor Suit @rasoolsmenswear Jewelry @Macy’s Shoes @stevemadden Lunch @purehjuicebar Bride @ataradallas Groom @d.xperience

A post shared by ThemeIT, Inc. (@themeit_inc) on

Денис, кој е модел и фитнес-ентузијаст, исто така ангажирал и професионалци со цел овој ден да биде навистина незаборавен. Освен фотограф, цвеќар и стилист, тој, исто така, ангажирал и компанија за планирање настани.

За среќа, Атар не е тип на човек кој се срами од јавно покажување на љубовта и му кажа ДА на својот избраник.

Таа избра прстен во форма на солза што убаво ѝ прилега.

извор: Makfax