Мислите дека сите девојки на социјалните мрежи изгледаат ТОП-без целулит, стомак.Неколку девојки покажаа однеколку агли како изгледаат стварно.Една од најважните работи за да изгледате супер на фотографија е “аголот” од кој се фотографирате но исто така голема улога играат и вашите вештини во Photoshop.Кога ке ги усовршите овие трикови на секоја фотографија ќе изгледате одлично.