Автомобили застанати од полицијата во близина на бензиската “Лукоил” на булевар „Туристичка“, полицијата не ги пушта да излезат од градот односно да не одат Струга , освен тие што работат Струга и итни случи.

Наскоро повеќе информации, пишува Охрид 1.