Глумецот Бане Видаковиќ е уапсен вчера на Врачар поради др*га.

Полицијата кај него и М.И. (40) пронашле околу 30 грама хе*оин. Одреден им е притвор од 48 часа.

Се се одвивало на Врачар, а полицијата и понатаму испитува што се случило и зошто хе*оинот е најден кај нив.