Глумецот Крис Еванс (39), ѕвезда од филмот “Капетан на Америка“ сосема случајно објавил своја приватна фотографија на која е гол.

Веднаш ја избришал, но доцна.

Имено, додека Крис играл игрици, го споделил видеото со 5,7 милиони следбеници, но освен тоа видео случајно обавил и галерија со свои слики, вклучувајќи ја и онаа, гол.

Порталот “Pop Culture” пишува дека глумецот брзо ја избришал фотографијата, но доцна, бидејќи веќе го преплавиле Твитер, а шегите на негова сметка веднаш тргнале.