После венчањето во Храмот Св. Сава, Вељко и Богдана Ражнатовиќ се упатиле на граѓанско венчавање, каде што покасно се појавиле бројни познати личности.

Околу 500 поканети ќе бидат на венчањето во хотелот Хајат, а меѓу нив се Аца Лукас, Снежана Ѓуришиќ, Ацо Пејовиќ, Сања Маринковиќ, Милан Калиќ, Вки Миљковиќ, Саша Матиќ со сопругата, Ивица Дачиќ, Жељко и Милица Митровиќ и многу други.

Она што многумина ги изненадило е појавата на Ана Николиќ, која изгледа многу подобро од било кога во тиркизен фуста. Инаку, комплетно целата сала е украсена со мотиви “Дрво на животот“. Бели балони кои висат од плафон, букет бели рози ставени во вазна на секој стол, а тука се и чутури со домашна ракија, со иницијали на Богдана и Вељко, како и колачиња.

Видео