Глумица и музичарка Џулиет Лус ја посетила Хрватска каде што на својот Инстаграм сторијата покажала, како доживеала непријатно искуство.

Додека била во хотел, во соседната соба се случувала вистинска народна журка на која меѓу останатото се пуштале песни од Харис Џиновиќ.

“Поздрав на сите. Само сакам да ги слушнете моите соседи во хотел во Хрватска. Незнам зошто, но ова ми создава стрес. Само сакам да дојдам во својата соба, да јадам во мир и тишина“, рекла Луис

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

One time we got to play BFFs. Was Super fun and super easy ?‍♀️? @jenniferaniston #TheSwitch

A post shared by Juliette Lewis (@juliettelewis) on