Фернанда Ферари и уште една од ниџата атрактивни девојки кои го искоритја овој МУндијал со што ја кренаа својата цена.

Бразилките се најдоа во центар на внимание, соблекувајќи се пред мечот со Србија, меѓуто сега одлучиле да одат чекор понатаму.

 Атрактивната Бразилка одлучила со провокативно видео да го најави мечот меѓу Англија и Хрватска.

 

Congratulations Brazil ?? #worldcup2018 #brazil #fernandaferrari

A post shared by Fernanda Ferrari (@fernandaferrariofficial) onJun 22, 2018 at 6:56am PDT

 

Бидејќи нејзиниот Бразил е елиминиран на Мундијалот, таа ќе ги подржува Англичаните со обзир на тоа дека веќе неколку години наназад живее во Лондон.

 

?Fernanda?Footballs Coming Home⚽️#footballscominghome

A post shared by Fernanda Ferrari (@fernandaferrariofficial) onJul 8, 2018 at 12:51am PDT