Во продолжение се имињата на добитниците на подарок билети од Синеплекс и ВЕЧЕР.

Петмината одбрани од читателите што пратија порака на нашата електронска пошта денеска (среда) можат да подигнат по два билети на билетарата на Синеплекс со документ за лична идентификација.

Билетите важат за проекциите што почнуваат денеска (среда) во периодот од 16:20 до 18:20 часот

По два билети за проекција по избор добиваат:

1.Никита Лазовски

2.Маја Дреца-Ристески

3.Клаудио Ходеј

4.Снежана Јовановска

5.Владимир Спасовски