Во продолжение се имињата на добитниците на подарок билети од Синеплекс и ВЕЧЕР. Петмината одбрани од читателите што пратија порака на нашата електронска пошта утре (среда) можат да подигнат по два билети на билетарата на Синеплекс со документ за лична идентификација.

Билетите важат за проекциите што почнуваат утре (среда) во периодот од 16:20 до 18:20 часот

По два билети за проекција по избор за утре од 16.20 до 18.20 часот добиваат:

Никита Лазовски

Марија Чоковска

Христина Стоилевска

Душко Виларов

Марија Митревска