Миљана Куљиќ решила да се почести со летување пред да влезе во “Задруга 4“.

Во јавноста испливала нејзина фотографија на која се гледа во костим за капење, додека коментарите за оваа фотка различни, како овие: “Не ја тргај насмевката“, “Жено што направи од себе“… Куљиќ во повеќе наврати во јавност изјавила дека има преку 100 килограми, и дека извесно време е на диета.

– Имам 102,5 килограми, како мечка сум. Се направив, чувај ме боже! Наскоро ќе ја вратам линијата до совршенство – рекла неодамна во “Народот праша“