Андреана Чекиќ прв пат рекла што поточно мисли за некои свои колешки.

Андреана Чекиќ отсекогаш ја поврзувале со Цеца Ражнатовиќ, не толку по изгледот колку по боја на гласот и емоции кои ги има додека пее.

Никој досега не е прашан што мисли за Цеца Ражнатовиќ и за Јелена Карлеуша, поточно која од нив две преферираат, а одговорот многумина ги изненадил.

“Цеца поради емоции, со најубава боја на гласот, за мене најдраги песни, поради тоа што е дел од моето растење, поради отменоста, таа е назана жена, поради кариера које е посакувана. Јеца поради талент за шоубизнис е на светско ниви“, напишала Андријана и додала:

“На јавната сцена потребни се и Цеца и Јеца“.