Што ќе каже идниот татко Тони?

Пејачката Дара Бубамара моментално престојува во Турција каде што со својот млад дечко ужива обиколувајќи го знаменитостите на оваа земја

Последните денови најмногу на своите стории покажува турски специјалитети во кои ужива, а судејќи по најновите фотографии можеби и премногу. Веќе некои од нејзините слебеници прашале дали Дара се прејала или можеби е трудна.

Дека верува во љубов и дека овој пат таа прва прозборела е фактот дека по долго размислување го запознала дечкото Тони со своето семејство. Можеби пејачката се посомневала дека е во дуга состојба и па се одлучила на ваков потег и нема ништо да остави на случајот.