Ана Николиќ очигледно не е баш своја во последно време, а изјавите и се која од која почудни. Последната објава, ја избриша, ама некој го зачувал видеото и го објавил на Твитер, па сега фановите се прашуваат што ли е на Ана. 

– Не  битно колку, битно е да си бил внатре. За разлика од мојот поранешен сопруг кој се трипа дека е криминалец, јас сум сепак ВИП робијаш. А каде е он? Седи еден и во тоа сум подобра, вели Николиќ во видеото, погледнете, па ако ви е јасно што сака да каже јавете ни…