Ако се суди според хороскоп, меѓу нас се криат поединци кои наместо да најдат животни партнери предност даваат на финансика стабилност.

Се прашувате дали вашиот партнер е еден од нив? Еве за кои хороскопски знаци станува збор:

Бик

И птиците знаат дека љубовната врска бара многу работа и одрекување. Слична работа е и со парите. Иако и двете работи им се важна ставка во животот, припадниците на овој знак ако се најдат во ситуација да одберат љубов или пари, за жална нивните партнери, тие веројатно ќе се одлучат за финансиска стабилност.

Токму таа стабилност најмогу ги привлекува, а во љубовните односи се се само не и стабилни.

Близнаци

Големи обожователи на забава и секогаш се приклонуваат кон работи (или односи) од кои се чуствуваат возбудено. Со нив никогаш не е досадно

Припадниците на овој знак се немирни, но и нерешителни личности кои понекогаш не знаат да се носат со потребите на другите луѓе. Оној момент кога љубовните односи стануваат сериозни, Близнаците побрзо ќе се свртат кон заработувачка на пари и напредување во кариера.

Лав

Лавовите по природа се водачи и тешко (и ретко) се врзуваат за луѓе. Се водат по тоа дека луѓето доаѓаат и си заминуваат, а работите траат вечно. Иако во врската вистински уживаат, после извесно време би можеле да сватат дека повеќе сакаат слобода и пари отколку лицето со кое би биле во врска.

Стрлец

За нив врските се голема обврска, која ја гуши нивната слобода, но желба за авантура никоѓаш не престанува. Патувања, луксузни работи и воопшто хедонизам се нивни мисли водилки на кои со задоволство ќе ги потрошат и последните пари. Стрелците сметаат дека парите можат да ги забавуваат на начин на кој партнерот никогаш не би можел.

Јарец

Сигурна иднина и стабилна кариера е нивната цел во животот. Единствена ситуација за која би размислиле на љубовта да и дадат предност пред парите е онаа во која е стопроценти сигурнен дека лицето со кое е во врска е тоа со кое ќе сака да го помине остатокот од животот, и нема да го спречува во други животни планови.