Министерството за труд и социјална политика соопшти дека 23 октомври, петок, Ден на Македонската револуционерна борба, е неработен ден за сите граѓани на Република Северна Македонија.

Министерството за труд и социјална политика на граѓаните на Република Северна Македонија им го честита Денот на Македонската револуционерна борба.

извор: Makfax