Златко Перински од ВМРО-ДПМНЕ преку статус на Фејсбук пишува дека Аеродром реализира САМО 18,5 % од капиталните инвестиции и дека поради тоа граѓаните не можат да видат ниту еден капитален проект.

-Заклучно со третиот квартал, Општина Аеродром реализира САМО 18,5 % од капиталните инвестиции (расходи) предвидени во буџетот за 2020 година. Затоа граѓаните на Аеродром неможат да видат ниту еден капитален проект во изминатите три години.Ова е уште еден доказ за неработењето на Марин .

#ОпштинаАеродром

#ЗлаткоМарин, стои во неговиот пост на Фејсбук.

Заклучно со третиот квартал, Општина Аеродром реализира САМО 18,5 % од капиталните инвестиции (расходи) предвидени во…

Posted by Zlatko Perinski on Friday, November 13, 2020