Претседателот на Република Српска, Милорад Додик досега во повеќе наврати пееше, а сега засвире и на електрична гитара.

Ова го направи додека беше во друштво на Јасмин Комиќ, директор на Републичкиот завод за статистика, објави Алтернативна тв.