Фудбалерите на Барселона ја изгубија титулата па тренерот реши да им даде одмор.Сите се упатија некаде каде што има сонце и плажа, а напаѓачот Видал реши да замине на Ибица.

Тој со својата партнерка Соња со која има две деца ужива на овој остров на забавата. Соња е инструкторка по фитнес и секојдневно објавува разголени фотографии на социјалните мрежи.