Во американскиот град Њу Џерси на автопат од камион излетале куп пари од по 100 долари.

На автопатот се создала огромна гужва и неколку сообраќајки, бидејќи возачите ги оставиле своите возила и собирале пари.

После оваа случка неколку лица ги повикала полицијата да ги вратата парите кој се најдени на патот.