Очила, маици и кошули од луксузни марки имало во плакарот на Боки 13. Очилата биле со потпис на Викторија Бекам, Стела Мекартни, Диор, Александар Меквин, Живанши, Фенди , Сен Лорен, Марк Џејкопс, Том Браун.

Од маици и кашули Барбери, Гучи, Диор, Валентино и Долче Габана. Кога станува збор за чанти осомничениот носел Гучи, Прада, Версаче и Луј Витон.

Оделата пак биле Пјер Карден, Бицијани и Дамат.