На социјалните мрежи кружи шокантно видео направено на една венчавка, во него се гледа како младоженецот решил да и се одмазди на својата невеста така што пуштил видео од се*сот на саканата и негов роднина!

Видеото било најавено како снимка од нивните животи, но всушност во него се гледало како невестата води љубов со роднина на младоженецот. Гостите останале во шок, а малденците се испокарале, и невестата дури го треснала зетот со бидермаерот.