Општина Кисела Вода преку соопштение информира дека во склоп на Општината, во барака број 4, Управата за јавни приходи отвори шалтер за регистрација на системот е-ПДД и прием на барања за регистрација.

„Канцеларијата, која веќе почна со работа, ќе биде отворена до 31 декември годинава, секој работен ден од 8:00 до 16:00 часот“, стои во соопштенито на Општина Кисела Вода.

извор: Makfax