x

Осијек и Славен Блупо: Ти благодариме Музо!!!

Попладнаво пред натпреварот Осијек и Славен Белупо, се одржа мала свеченост на кои и двата клубови со пригодни подарици се простија од Македонецот Музафер Ејупи. Напаѓачот кој поради болест ја прекина кариерата, а последни два клуба му беа токму Славен Белупо и Осијек.

Хрватите покажаа дека знаат да ги ценат вредностите, а Музо покажа со својот однос во изминатите години, дека го заслужи овој гест.

sportmedia.mk

© Vecer.mk, правата за текстот се на редакцијата