После парламентарните избори во Црна Гора во центар на јавноста се вивнал Албанецот од Улцин Дритан Абазовиќ, првиот човек на граѓанското движење УРА (листа “Црно на бело“)

Освен со своето движење, тој бил тој кој одлучувал кој заминува а кој кој доаѓа на власт во земја, со што практично преку ноќ стана најпопуларен млад политичар ширум Црна Гопта, па и во регионот.

Кој е тој, со што се занимава, каде живее, дали има девојка, жена, деца…

Овие и други лични прашања едноставно станале неизбежни.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

???

A post shared by ᴅʀɪᴛᴀɴɪᴢᴀᴍ (@dritanizam) on

Судејќи по објавите на социјалната мрежа Инстаграм, нема сомнеж дека Абазовиќ ужива во вниманието кое го добива од женскиот пол. На видео снимка која настанала во ноќен клуб, а кој самиот тој го објавил, се гледа дека Абазовиќ не ги одбива обожавателките, туку им излегува во пресрет и со секоја се фотограгира, откако ќе се поздрави со нив.

Токму за припадниците на поубавиот пол зборува во едно од неговите интервјуа.

Водителот во таа прилика му поставил “прашање од милион евра“ – колку е успешен во женската популација, а Дритан рекол дека не сака да се фали со тоа… останато е во изводаок од интервјуто…

Видео

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ne želim da se hvalim?

A post shared by ᴅʀɪᴛᴀɴɪᴢᴀᴍ (@dritanizam) on