Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски објави дека е позитивен на ковид 19.

„И покрај строгото почитување на мерките коишто ги преземам за моја лична и заштита на луѓето околу мене од почетокот на пандемијата, вечерва добив позитивен резултат за Ковид 19. Клиничката слика ми е добра, со благи симптоми и веќе сум во домашна самоизолација. Чувајте се“, напиша тој на фејсбук.

Почитувани, би сакал да ве информирам дека и покрај строгото почитување на мерките коишто ги превземам за моја лична и…

Posted by Oliver Spasovski on Monday, October 26, 2020