Вероватно сте се запрашале: “Како порано не ми падна на памет?“

Гумички имаме на тони, и се трошат на тони. Воглавно се трошат на стандардни работи во кујна, за врзување кеси или за покривање на тегли.

Меѓутоа, гумичките можат да се искористат на многу интересни начини, и вероватно сте се запрашале: “Како порано не ми падна на памет?“

Како гумичката ќе ви помогне краставицата не ви се залепи на ножот додека ја сечете, или правилно да ги подвиткате фармерките…

Видео