Карлеуша на социјалните мрежи го поткачила бизнисменот Драгослав Илиќ.

ЈК повторно брутално ја започнала естрадната војна со Светлана Ражнатовиќ, овој пат ударајќи најниско по ќерката Анастасија, нарекувајќи ја мутава згазена мачка. Имено Карлеуша на социјалните мрежи го поткачила бизнисменот Драгослав Илиќ кој во Србија дошол да го прослави роденденот кој пак веднаш на ист начин и одговорил Аца Лукас, кој присуствувал на роденденот. Т

оа ја налутило ЈК и веднаш му се заканила што побрзо да се подсобере и да и се извини. Јелена потоа удрила по ќерката на Цеца Анастасија, навредувајќи ја највулгарно.<неможела и подобро да научи. ПС (Ацо соберфи се. Ова сериозно ти го кажувам, напишала Јелена на Инстаграм./p>

“Од каде ти е идеата, другар, да ми се обраќаш на Инстаграм? Го имаш мојот број ако нешто толку те заболело… Или мораше јавно да ја докажеш лојалноста за неколку литри на нафта од Венецуела на која ти работиш. Кој тебе те закача?! Да ти ја е*ам таа твоја карактерна црта кога напаѓаш единствен вистински пријател кој го имаш. Наркодилери и тие к*рви не ти се пријатели. Тие никогаш нема да ти ја кажат вистината како јас. Тие те потчукнуваат по рамена а позади грб зборуваат најлошо додека им истураш нафта во резервоарот. Но тоа е твој избор. Види јас не сум другарка на селанката Џејла Реџепова што незнам да одговорам, мене мозокот и без нафта ми работи 300 на час. Очекувам извинување од тебе, и вакво нешто да не ти падне на памет… Гледам дека ова лошо оперирано Арканово младенче остава среќни коментари. Но тоа ти е,од мутава со харизма на прегазена мачка, од татко убиец и мајка со наногавиц неможела и подобро да научи. ПС (Ацо соберфи се. Ова сериозно ти го кажувам, напишала Јелена на Инстаграм.