ЕУРОСУПЕР БС 95 ќе се точи за 60,5 денари по литар, а ЕУРОСУПЕР БС 98 за 62,5 денари по литар.

Цената на ЕУРОДИЗЕЛ ќе изнесува 45 денари за еден литар.