Коронавирусот му го одзеде животот на уште еден лекар од Куманово. Станува збор за интернистот, Шкури Фазлији, 49 години, пишува Алсат.

Фазлији три дена беше хоспитализиран на Инфективната клиника во Скопје и беше во тешка состојба.

Фазлији зад себе остави една ќерка и два сина.

Извор: Алсат