Синот на Богдана и Вељко Ражнатовиќ на 3. ноември ќе наполни пет месеци, а дека е доста напреден покажуваат многубројните снимки и слики кои Цеца ги објавува на својот Инстаграм.

Малиот Жељко ужива на море со Цеца и нејзината сестра Лидија, која го учи да плива. Најмладиот Ражнатовиќ одлично се снашол, а колку му одговата оваа активност, Цеца на сите јасно им ставила до знање.

“Јас уживам во пливање“, напишала Цеца на Инстаграмот.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ja uzivam u plivanju….. ???

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic) on