Пејачот Огнен Здравковски  објави  дека не само тој, туку и неговата мајка Софче Џорлева, исто така била позитивна на вирусот, лежела во болница и нејзината ситуација била неизвесна

„До сите што не верувавте дека короната постои. Сите што ја познавате мајка ми Софче знаете каква жена е-напиша Огнен на социјалните мрежи

„Секогаш позитивна, насмеана и секогаш со смисла за хумор, па така и успеа да ја победи битката со “COVID 19” (Корона Вирус) иако беше премногу критична и ништо не се знаеше!!! 2 недели лежеше на “Инфективната Болница” во Скопје, со кислородна поддршка, со гушење и со многу намален капацитет на дишење…

Конечно после 12 дена со два негативни теста си дојде дома и ја победи битката со овој НАЈГАДЕН ВИРУС!!! БОГ е голем, фала му и слава му.“ стои во објавата на Огнен Здравковски

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ДО СИТЕ ШТО НЕ ВЕРУВАТЕ ДЕКА КОРОНАТА ПОСТОИ!!! ⚠️⚠️⚠️??? Сите што ја познавате мајка ми @sofijadzorleva , знаете каква жена е.. Секогаш позитивна, насмеана и секогаш со смисла за хумор, па така и успеа да ја победи битката со “COVID 19” (Корона Вирус) иако беше премногу критична и ништо не се знаеше!!! 2 недели лежеше на “Инфективната Болница” во Скопје, со кислородна поддршка, со гушење и со многу намален капацитет на дишење… Конечно после 12 дена со два негативни теста си дојде дома и ја победи битката со овој НАЈГАДЕН ВИРУС!!! БОГ е голем, фала му и слава му??!!! Голема благодарност до целиот тим на Инфективно, што 24/7 се грижеше за неа и и помогнаа да ја победи оваа битка!!! ??❤ #mymom #myqueen

A post shared by Ognen Zdravkovski (@ognenzdravkovski) on