x

Овци и кози ги “окупираа“ стадионите во Албанија!!! (ФОТО)

albanija-stadion-1024x654

ФОТО: Панорамаспорт

Додека во останатите балкански земји, па и низ цела Европа, фудбал се игра и тоа како, секако без гледачи, фудбал во Албанија засега нема. Таму има бојкот, бубамарата никако да се затркала низ терените кај нашиот западен сосед.

И, секако, тоа е шанси, овците и козите да ги “окупираат“ стадионите.

Оваа фотографија е направена од пријателската средба меѓу екипите на Ерзени и Партизани.

sportmedia.mk

© Vecer.mk, правата за текстот се на редакцијата