Овен

 1. Имате експлозивен карактер.
 2. Вие сте личност која сама донесува одлуки.
 3. Нетрпеливи сте.
 4. Премногу сте компетитивни. За вас, животот е натпревар.
 5. Не знаете како да најдете време за оние кои ви се важни.

Бик

 1. Секогаш ги криете емоциите.
 2. Потврдоглави сте од тоа што би требало да бидете.
 3. Не поднесувате промени.
 4. Често сте одмаздољубиви, тешко заборавате.
 5. Лесно станувате љубоморни.

Близнаци

 1. Постојано барате внимание од другите.
 2. Многу сте посесивни.
 3. Често влегувате во конфликти.
 4. Кога ви е досадно, лесно губите внимание за другите.
 5. Секогаш сакате брзи решенија, веднаш.

Рак

 1. Премногу давате од себе.
 2. Се борите да поставите граници.
 3. Посесивни сте и несигурни.
 4. Премногу барате.
 5. Пробувате да им помогнете на сите, така лесно го губите фокусот.

Лав

 1. Арогнатни сте.
 2. Постојано сакате вниманието да е вперено кон вас.
 3. Фокусирани сте само на себеси.
 4. Правите сцени без потреба.
 5. Им правите притисок на блиските.

Девица

 1. Мислите само на работа и сакате другите да го прават истото.
 2. За вас никој не е доволно добар, бидејќи не е совршен.
 3. Секогаш се грижите за нешто.
 4. Ги игнорирате често своите чувства.
 5. Ако се изнервирате, кажувате работи кои не ги мислите.

Вага

 1. Избегнувате конфронтација по секоја цена.
 2. Не сакате да сте сами.
 3. Неодлучни сте.
 4. Премногу правите за луѓето на кои не им е грижа за вас.
 5. Лажете некогаш, дури и без потреба.

Скорпија

 1. Премногу сте затворени.
 2. Лесно губите интерес.
 3. Премногу сте љубоморни.
 4. Не знаете најдобро да се изразите.
 5. Не им верувате на другите никогаш.

Стрелец

 1. Немате никакво трпение.
 2. Мразите луѓе кои се зависни од вас.
 3. Ветувате работи кои не можете да ги исполните.
 4. Не ги почитувате туѓите граници.
 5. Сакате да сте сами, но сепак да сте во врска.

Јарец

 1. Не простувате лесно.
 2. Се правите дека сте попаметни од другите.
 3. Пробувате да ги задоволите туѓите потреби, а ги занемарувате своите.
 4. Секогаш го очекувате најлошото.
 5. Тешко комуницирате со другите.

Водолија

 1. Премногу сте независни и без компромис.
 2. Не сакате да зборувате за своите чувства.
 3. Се чувствувате како никој да не ве разбира.
 4. Не сакате да зборувате за иднината кога сте во врска.
 5. Не пуштате никој така лесно во вашиот живот.

Риби

 1. Живеете во свој свет.
 2. Ви треба самотија.
 3. Не знаете лесно да ги изразите чувствата.
 4. Пречувствителни сте, а го мразите тоа кај другите луѓе.
 5. Не сакате ништо да менувате во својот живот поради некој друг.