Секој маж кој сака сексуална да задоволи една жена, треба да ги знае овие 5 „тајни”.

Квалитетен разговор е прекрасен афодизијак

Некои жени навистина се возбудуваат со разговор. За нив разговорот и чуството на сакање се многу важни. Добар разговор при прошетка или за време на заедничкото опуштање може да биде прекрасен афродизијак.

Многу жени се несигурни поради својот изглед

Жените и девојките во долгите врски неретко веруваат дека од ден во ден се се помалку привлечни на воите партнери. Заради тоа некои девојки се соблекуваат во мрак. Грижниот маж секогаш ќе осети кога и е непријатно на девојката. Но нема потреба да ја лажете и уверувате дека е прекрасна ако тоа не е така. Но исто така не треба да и говорите на вашата партнерка дека не е привлечна.

Девојките не го одвојуваат сексот од остатокот на животот

За да се задоволни во сексот, девојките треба добро да се осеќаат преку целиот ден. На тоа дали се расположени за водење љубов влијае денот поминат со нејзиниот пратнер надвор од креветот.

Оргазмот не е неопходен

Многу мажи мислат дека само добар љубовник може да ја доведе својата девојка до оргазам
Треба да има на ум да таквите моменти се посакувани но не и премногу важни. Кога е во прашање постигнувањето на оргазмот многу жени самите на себе си прават притисок или тоа го прави нивниот партнер.

Сексот не мора да биде сериозна работа

Разиграноста е голема предност. Кога е во прашање сексот машките некогаш знаат и да бидат преозбилни. Забораваат да се забавуваат, да се смејат и да бидат романтични. Разиграноста ја исфрла нервозата и потребата за прекрасна изведба кај двата партнера.