Анастасија Ражнатовиќ се поуспешна е како модел и со полна пареа работи кампањи.

Овој пат Анастасија без двоумење ја прифати новата работа, а нема сомнеж дека снимката која ја објави на социјалната мрежа Инстаграм ја запали фантазијата на многумина. Имено, ќерката на Цеца позираше во провокативна гардероба под туш, а не и беше проблем да позира додека водата поминува по неа.

Во прв план се нејзините облини, додека одлично се забавува во текот на снимањето за една кампања. Бидејќи на соработникот, фотографот Ѓорѓе Буквиќ му го дала телефонот да ја снима, во еден момент и тој и се придружи под тушот.

Изгледа дека Анастасија Ражнатовиќ работата како модел сериозно ја сфати, па ваквите задачи не и претставуваат никаков проблем.