Латиноамериканската поп ѕвезда и покрај годините одржува добра форма и да се пофали со изгледот. Сепак…

Џенифер Лопез наполни 49 години, и на генетиката може да и се заблагодари, а можеби како што сакат да кажат холивутските ѕвезди, здравиот начин на живот.

Меѓутоа, како што сме навикнати Џеј Ло да ја гледаме во најелегантни можни изданија и кога ќе земеме во обзир дека трендовите никогаш не ги изневерила, овој пат малку “забега”

Џенифер се најде во комбинација во која е облечена, малку е да се каже дека не и личи, и дека… а дали е модерно или не, во тоа нема да навлегуваме.

Но и вака како што е, секако предизвика медиумски внимание со аутфитот.