Популарниот пејач Дино Мерлин со неговата сопруга се во брак две децении.Дино не се појавува во јавност со сопругата.така да многумина не знаат како изгледа.Мерлин и неговата сопруга се заедно од 17 години,а се оженил со неа на 21 година.Избегнуваат заедно да се појавуваат во јавност,но Дино неколку пати истакна дека таа му е најголема поддршка.