Познатата британска старлета Кејти Прајс е во центарот на вниманието откако во медиумите се појавија нејзините фотографии  од операции на затегнување на лицето.

Овие вознемирувачки фотографии што се појавија во јавноста,  многумина ги згрозија. Кејти беше будна за време на зафатот, па дури и разговараше со хирургот.

По сето ова, Кејти кажа дека ништо не е страшно и дека ништо не ја болело за време на операцијата. Таа дури и го препорача хирургот.

извор: Makfax