Објавени нови доверливи електронски писма од Белата куќа за Украина

Американските медиуми објавија доверливи електронски писма од администрацијата, добиени од организацијата „Центар за јавен интегритет“, која се занимава со новинарски … Продолжи со читање Објавени нови доверливи електронски писма од Белата куќа за Украина